Bedrijfsarrangementen

Medewerkers geven met hun uiterlijke verschijning een visitekaartje af van het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn. De kunst is om evenwicht te vinden tussen de volgende 3 punten: Wat staat de medewerker het beste? Waarmee voelt deze medewerker zich prettig? Wat past het beste bij het imago van het bedrijf?
Make-up binnen de zakelijke omgeving mag niet domineren, maar dient de persoonlijke uitstraling te versterken en het bedrijfsimago te ondersteunen. Dit alles komt aan bod in deze workshop.

Allereerst zal in het kort het belang worden uitgelegd van een goed aangebrachte en passende make-up voor de organisatie waarbinnen men werkzaam is. Daarna zal men, onder mijn begeleiding, een passende zakelijke make-up bij zichzelf leren aanbrengen. Stap-voor-stap zullen de technieken worden gedemonstreerd, waarna de deelnemers dit bij zichzelf toepassen. Er zal tevens aandacht besteed worden aan kleurgebruik binnen de make-up. De deelnemers krijgen gedurende de workshop persoonlijke adviezen. Immers, iedereen is uniek.
U kunt bovenstaande workshop aanbieden op privé-basis (1 op 1) of in kleine groepjes. Ook is het een zeer gewaardeerd cadeau als (eindejaars-, motiverings-, of promotie-) geschenk of in plaats van het kerstpakket.

Aanvullend bestaat de mogelijkheid om per deelnemer een perfect op haar afgestemd make-up pakket te bestellen.

De prijs van deze workshop is op aanvraag